• +385 (0)1 2479 470
  • info@lipbled-zagreb.hr

Inles ulazna vrata

 

Prednja vrata su prvi kontakt posjetitelja s vašim domom, a mnogi kažu da su ogledalo našeg doma. Sva ulazna vrata dizajnirana su s izuzetnim osjećajem detalja. Zadržavaju toplinu u vašem domu i štite vas od neželjenih posjetitelja.

U Inlesu napravili smo širok izbor različitih modela prednjih vrata, savršenih dizajna, visokokvalitetne proizvodnje i širokog spektra boja i drugih dodataka koji vas čine stvarno ponosni na vašem ulazu.

Izradite vlastita vrata - konfigurator vrata - klikni ovdje.

 

SUVREMENA VRATAinles logo

Drveni prozor

Drvena ulazna vrata modernog dizajna i opreme pogodna su za ugradnju u moderne arhitektonske zgrade

Vizualno savršena ulazna vrata dizajnirana su s posebnim osjećajem detalja. Vrata su od punog okvira i krila koja se sastoji od višeslojne čvrste ploče od izolacijske jezgre i krutog okvira - drvo. Vrata imaju sofisticirane linije motiva prozora, elegantna aplikacija i čelična traka od nehrđajućeg čelika, magičnu igru ??LED svjetla rasvjete..Opustite se, uživajte i izaberite i opremite vlastite vrata iz vaših snova.

 

KLASIČNA MASIVA VRATA inles logo

Drvena vrata su izrađena od odabranog drveta jela / smreka, bor, meranti, ariš ili hrasta u dvije osnovne verzije: konstrukcija okvira - CLASSIC programu i sendvič konstrukcije - moderan program.

Vrata su proizvedena u verzijama s jednim krilom i dvostrukim krilima, sa gornjim svjetlima i bočnim svjetlima, u dimenzijama po zahtjevu kupca.

Sva su ulazna vrata opremljena trosjedom i standardnom montažom za jednostavnu instalaciju. Na zahtjev kupca, vrata se mogu električki otvoriti.

 

 

PRIBOR I OPREMA inles logo

Drveni prozor

Pregled pribora i opreme - klikni ovdje.