• +385 (0)1 2479 470
  • info@lipbled-zagreb.hr

Inles panoramski zidovi

 

Panoramski zidovi neophodni su građevni elementi modernih građevina. Postavljanjem panoramskih zidova spojit ćete svoj unutarnji ambijent sa vanjskom okolinom vaše zgrade i pružiti ugodni prijelaz. Veće staklene površine pružaju vam više prirodnog svjetla u vašem domu, a time i ugodniji i kvalitetniji boravak. Oni su idealan izbor za one koji žele više prirodne svjetlosti u sobi, povećanje prohodnosti objekta radi prenapučenosti ili bolje korištenje prostora.

 

 

Klizne panoramske stijeneinles logo

Drveni prozor

Klizne panoramske stijene imaju jednostavan i praktičan otvor, te velike dimenzije s puno prirodnog svjetla. Niski pješački prag omogućuje elegantan prolaz. Takvi su zidovi vrlo uobičajeni u modernoj konstrukciji i pogodni su za ugradnju u sve vrste zgrada.

 

 

Klizni panoramski zidove inles logo

Klizni panoramski zidovi nagnuti prema dolje čine ga praktičnim za otvaranje i dobro iskorištavanje prostora za otvaranje. Velike staklene površine omogućuju puno prirodnog svjetla u sobi. Zid se također može otvoriti i omogućiti ventilaciju u sobi.

 

 

Zglobne panoramske stijene inles logo

Drveni prozor

U preklopivim panoramskim stijenama, krila se preklapaju u sustavu harmonike, što omogućuje da se krilo odmakne od cijele površine otvora. Skroz krila otvorena, s mogućnošću presavijanja na obje strane okvira.