• +385 (0)1 2479 470
  • info@lipbled-zagreb.hr

LIP BLED prisutan na svjetskom sajmu građevine BAU

LIP BLED prisutan na svjetskom sajmu građevine BAU

LIP BLED, najveći slovenski izvoznik drvne industrije prisustvovao je na vodećem sajmu za arhitekturu, materijale i sisteme u Münchnu.
Na sajmu BAU 2013 prisustvovalo je više od 2.000 izlagača, među kojima je LIP BLED predstavio program unutarnjih vrata i program oplatnih ploča, s kojima je potencijalnim poslovnim partnerima predstavio nova inovativna rješenja.

Pri predstavljanju na sajmu dali smo naglasak programu unutarnjih vrata, gdje smo predstavili novosti iz kataloga TRENDS 2013. Istaknuli smo liniju bijelih vrata s različitim umecima i utorima te prirodne materijale s linijom furniranih vrata. Također smo predstavili različite novosti kod unutarnjih vrata, kao što su 3D imitacije površina, unutarnja vrata s LED umecima te staklena vrata sa staklenim nadsvjetlom. Na području oplatnih ploča predstavili smo novost, naime oplatnu ploču za vidljive betone. Oplatne ploče za vidljive betone kvalitetnije su, imaju glatku površinu te tako omogućuju uštedu na troškovima za suvremenu gradnju. Dodatno se je LIP BLED s programom oplatnih ploča pridružio izložbenom prostoru poduzeća Hasslacher Norica Timber, najvećem sistemu za preradu trupaca.


Na izložbenom prostoru posjetitelji su se mogli susresti sa stručnjacima iz društva LIP BLED, među kojima je također bio prisutan direktor društva Alojz Burja. O prisutnosti na sajmu BAU 2013 kaže: "S ekonomskom krizom uspješno se borimo prije svega s prepoznavanjem mogućnosti, koje nam nudi sajam građevine BAU te s investiranjem u razvoj. S predstavljanjem i svojim izložbenim prostorom usredotočili smo se na traženje novih tržišta i novih partnera te posjetiteljima predstavili naša kvalitetna i inovativna rješenja.”
U suradnji sa Zavodom za turizem Bled in Bohinj zadnji dan sajma organizirali smo priredbu uz tradicionalnu slovensku glazbu. Namijenjena je bila kulinarskom i turističkom predstavljanju Bleda i Bohinja. Priredba je oživila predstavljanje staromodnog tiskarskog stroja, na kojem je majstor Janez za posjetitelje natisnuo suvenir sliku Bledskog otoka.