• +385 (0)1 2479 470
  • info@lipbled-zagreb.hr

Lipbled INOVACIJA - 3D arhitekturni prikaz unutarnjih vrata

Lipbled INOVACIJA - 3D arhitekturni prikaz unutarnjih vrata

U poduzeću LIP BLED u partnerstvu s poduzećem PILON AEC za kvalitetniju suradnju sa svojim veleprodajnim klijentima pripremili smo obnovljenu knjižnicu unutarnjih vrata za program ArchiCAD 13, 14 i 15.

U poduzeću LIP BLED u partnerstvu s poduzećem PILON AEC za kvalitetniju suradnju sa svojim veleprodajnim klijentima pripremili smo obnovljenu knjižnicu unutarnjih vrata za program ArchiCAD 13, 14 i 15.
Knjižnica sadrži cijeli prodajni program unutarnjih vrata lipbled i omogućuje neposredan foto-realistični prikaz, od procesa planiranja, projektiranja, izrade popisa do predstavljanja. Knjižnica je prikladna za klijente koji se odlučuju za kupnju unutarnjih vrata u privatnom objektu i žele vidjeti kako se pojedina boja / model vratnih krila podudara s ostalom opremom doma, kao i za inženjering službe (arhitekti, projektanti, dizajneri), koje planiraju veće stambene i/ili poslovne objekte.

 

Na donjoj poveznici možete prenijeti knjižnicu za:
- unutarnja vrata lipbled 2011 (23 MB)
- unutarnja vrata lipbled COLORline - vrata po RAL karti boja i vrata s reljefnim utorima (24 MB)
Ove godine knjižnicu su već treću godinu redom dopunili sa svim novim modelima lipbled vrata i tako omogućili arhitektima, investitorima te također fizičkim osobama, da stvore 3D predodžbu unutarnjih vrata u samom (svom, unikatnom) prostoru. Tako s obzirom na okolinu, želje, trendove i potrebe svako izabere odgovarajuća unutarnja vrata, koja će dopunjavati boravišne prostore i oni neće biti samo objekt, koji odvaja pojedine sobe.
Dopunjena knjižnica obnovljena je novim međusklopom za jednostavniji pregled pojedinih modela. U knjižnicu su dodana također bijelo obojena vrata (glatka i ona s produbljenim reljefima – utorima), koja mogu biti prikazan u bilo kojoj RAL boji.
S novim obnavljanjem knjižnica ArchiCAD obuhvaća cijelu ponudu unutarnjih vrata robne marke lipbled, koja može služiti namjeni živog kataloga.
Knjižnica omogućava da izaberete sve parametre vrata koja se zatim ispišu po rasporedu prema popisu, tako da ne dođe do grešaka pri narudžbi.
Pri odabiru unutarnjih vrata možete odrediti:
željeni model unutarnjih vrata,
standard vrata s obzirom na različite potrebe,
mogućnost uzimanja u obzir nestandardnih dimenzija,
smjer otvaranja,
posebnosti koje želimo uključiti u proizvod,
kvaku, bravu, šarke, ispune te obradu rubova,
model i oblik dovratnika, sastav vrata…
Cjelovitim izborom svih gore nabrojenih karakteristika unutarnjih vrata izbjegnemo oskudnim podacima čime kupcu, a također i proizvođaču uštedimo dragocjeno vrijeme. Proizvođaču istovremeno omogućava brže prilagođavanje na postavljene zahtjeve.
Knjižnicu ArchiCAD koriste arhitekti, projektanti, dizajneri, a u obliku demo verzije program ArchiCAD dostupan je također na internetu.
Cilj poduzeća LIP BLED je briga o kupcu, zato puno pozornosti obratimo na zadovoljstvo klijenta. Svojim aktivnostima slijedimo modernim smjernicama te tako u knjižnicu unosimo kreativnu raznovrsnost i tehnološki dovršene funkcionalnosti.
Za više informacija na raspolaganju smo vam na donjim kontaktima:
Franci Potočnik – Odjel marketinga
T. +386 4 5795 129
F. +386 4 5795 121
G. +386 41 631 365