TOPLine Wood

Drvo je prirodan i topao materijal – kako vizualno tako i na dodir. U prostor unosi osjećaj udobnosti i domaće atmosfere te istodobno podsjeća na ruralno okruženje i prirodu. To su glavni razlozi zašto je drvo uvijek iznova tako omiljeno u unutarnjem dizajniranju. Drvo je ono što donosi karakter, stil i izražajnost svakog doma.

 

Neprestano istraživanje proizvoda, uporaba najsuvremenije tehnologije, stvaralački talent s notom prirode te praćenje promjenjivih navika i potreba kupaca svojstva su kojima se odlikuje tvrtka LIP BLED i koji su razlog za razvoj nove linije proizvoda WOOD. Tekstura s naglašenim porama daje osjećaj topline prirode, a s uravnoteženim bojama hrasta čini liniju WOOD još elegantnijom.

 

Linija WOOD dostupna je i s ABS rubnom trakom koju proizvođači namještaja u zapadnoj Europi smatraju najpopularnijim materijalom za obradu rubova.

 

Prednosti ruba FORTE od ABS rubne trake

• Snažna zaštita od trzaja, udaraca, ogrebotina i trošenja: ABS rubna traka izdržljiva je i  time produžuje vijek trajanja materijala.

• Otpornija je na boje: manje je osjetljiva na boje i mrlje od nekih drugih materijala, čime zadržava izvrstan izgled.

• Mogućnost recikliranja: pridonosi održivom razvoju i smanjenju otpada.

• Po boji i strukturi odgovara odabranoj površini: ABS rubne trake dostupne su u različitim bojama, teksturama i uzorcima, što omogućuje da se prilagode i usklade s odabranom površinom unutarnjih vrata.

• Toplinski otporna obloga: omogućuje uporabu u blizini izvora topline.

• Jednostavno održavanje: jednostavno čišćenje i održavanje. • Velika čvrstoća površine: osiguravaju dugotrajno zadržavanje oblika i izgleda.

Vidi proizvode

zatražite informacije

Pošaljite upit

ZANIMA ME

Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram