Luksuzni i moderni stanovi 0&G u Oroslavju

Luksuzni i moderni stanovi O&G locirani su na atraktivnoj lokaciji u Gajevoj ulici u Oroslavju. Riječ je o objektu koji je smješten na čestici pravokutnog oblika te se proteže na ukupno 960 m².

Investitor i izvođač radova je tvrtka MDK Građevinar d.o.o. koja jamči kvalitetu u skladu s najvišim standardima struke.

Tvrtka Lipbled Zagreb isporučila je i montirala unutarnja sobna vrata iz linije COLORline Easy, bijela mat lakirana vrata u tonu RAL 9010. Linije vrata su ravne i glatke s minimalnim zaobljenjima, pružaju bezbrojne mogućnosti za uređenje interijera i jednostavno se uklapaju u bilo koji interijer.

Kvake za sobna vrata se uvijek pažljivo biraju, jer njihova vizualna estetika ima veliki utjecaj na prostor. Ugrađene su kvake renomiranog proizvođača HOPE: inox model Utrecht te crne kvake model Toulon.

Stambena zgrada sastoji se od pet nadzemnih etaža u kojoj su smještene ukupno 23 stambene jedinice. Objekt ima jednu podzemnu etažu, u sklopu koje se nalaze garažna parkirna mjesta, te dodatno ima i vanjska parkirna mjesta. Kako bi se maksimalno iskoristio atraktivan oblik parcele, stanovi su projektirani tako da je zgrada maksimalno okružena zelenilom.

Estetika stanova naglašena je glavnim oblikovnim elementima pročelja, odnosno balkonima, izduženim prozorima i lođama, koji svojim tlocrtnim varijacijama stanarima omogućuju naknadne preinake u prostornoj organizaciji stanova. Takvi otvori stvaraju dojam prozračnosti u interijeru te garantiraju izvrsno osvjetljenje.

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram