• +385 (0)1 2479 470
  • info@lipbled-zagreb.hr

O tvrtki lipbled Zagreb d.o.o.

O tvrtki lipbled Zagreb d.o.o.

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera. Stručan kadar u prodaji i inženjeringu, gdje zapošljavamo vrlo iskusne i uspješne inženjere sa dugogodišnjim iskustvom, omogućuje pružanje najkvalitetnije usluge kupcu, od početka planiranja projekta do same realizacije. Stručni monteri nude profesionalnu uslugu od procesa izmjere otvora u objektu do same ugradnje vrata ili prozora u Vašem domu. Realizirali smo brojne projekte u privatnim i javnim objektima, a predstavnici smo dviju velikih i poznatih drvno-prerađivačkih slovenskih tvrtki Lipbled i Jelovica, čija je tradicija poslovanja duga preko 60 godina. Upravo povjerenje ovakvih velikih, poznatih i priznatih tvrtki u drvno-prerađivačkoj industriji na području čitave regije, dokaz je našeg uspješnog i profesionalnog pristupa poslu, koji se neprestano usavršava i nadograđuje u cilju zadovoljavanja svih potreba tržišta.

Glavni dobavljači:

1. Poduzeće LIP BLED d.o.o., Slovenija je najveći izvoznik slovenske drvne industrije.

  • Više od tri četvrtine proizvodnje namijenjeno je izvozu, osobito izvozu na zahtjevno zapadno i srednjeeuropsko tržište.
  • Proizvodnja je na najvišoj tehnološkoj razini, a suradnja s njemačkim tržištem, koja traje više od 30 godina, doprinijela je tome da poduzeće LIP BLED izrađuje visokokvalitetne proizvode, koji su ugodni za korisnike i za okoliš.
  • LIP BLED posebnu pozornost obraća brizi za odgovoran odnos prema prirodi, što dokazuje uporaba materijala ugodnih za prirodu i za ljude.

Suvremene tržišne okolnosti sa sve većom konkurencijom poduzeću LIP BLED diktiraju da neprekidno ide u korak sa suvremenim europskim i svjetskim trendovima s uvođenjem poboljšanja u proizvodnju i u razvoj novih proizvoda.

Rezultat preplitanja suvremene tehnologije i ljudskog dodira su uporabni, estetski i ekološki prihvatljivi proizvodi, koji korisnika razveseljavaju te u njegov dom unose toplinu i ugodu. Poduzeće svojim programima slijedi moderne smjernice, jer u svoje programe unosi stvaralačku raznovrsnost uz nesmanjenu funkcionalnost.

2. Grupa Jelovica glasi za vodećeg slovenskog proizvođača energetski učinkovitih kuća, prozora i vrata. Svoje proizvode uspješno prodaje na više od 25 svjetskih tržišta, gdje izvozi više od polovice proizvodnje.

  • Grupu sačinjavaju četiri tvrtke, koje se bave proizvodnjom i prodajom energetski učinkovitih kuća, prozora i vrata te drugih proizvoda, koji se ugrađuju u objekte.
  • Grupa ima proizvodnju organiziranu u dvije tvornice, prodajno servisne centre širom Slovenije, a od nedavno i na hrvatskom tržištu.
  • Osnovne značajke proizvoda su tradicija, priroda i kvaliteta u ruhu modernog dizajna.
  • Svaki proizvod Jelovica prolazi kroz tehnološki sofisticiran i pažljivo kontroliran proces projektiranja, proizvodnje i izbor odabranih prirodnih materijala.
  • Elegantan dizajn i stručno projektiranje, u kombinaciji s inovativnim rješenjima i prirodnim materijalima, daju podrijetlo kućama, prozorima i vratima visoke kvalitete.
  • Moderna tehnologija, kvalitetni materijali i visoki standardi koje Jelovica koristi, garantira zadovoljstvo i najzahtjevnijim kupcima.