Poljanice, moderna stambeno-poslovna građevina

Nivogradnja d.o.o. iz Zagreba, gradi stambeno - poslovnu građevinu „Poljanice“ u Dubravi u Zagrebu. Višestambeno poslovna građevina sastoji se od 201 stana, a radovi se izvode u 3 faze.

U prvoj A fazi izgrađeno je 78 stanova, u drugoj B fazi grade se 63 stana, a u trećoj C fazi će biti izgrađeno 60 stanova i jedan poslovni prostor.

Tvrtka Lipbled Zagreb u prvoj A fazi isporučila je i montirala unutarnja sobna vrata iz linije COLORline MODENA.  Radi se o vratima s vrhunskom površinskom obradom - bijeli poliuretan u tonu RAL-a 9016 s 20% sjaja.

Vrata s lagano zaobljenim rubovima ostavljaju dojam pročišćenosti i jednostavnosti dok ih njihova neutralna nijansa čini prilagodljivima bilo kojem interijeru. Sobna vrata MODENA lagano se održavaju.

Projekt „Poljanice“ djelo je poznatog hrvatskog arhitekta Djive Dražića. Građevina ima izduženi, blago izlomljeni pravokutni oblik, katnosti: podrum, prizemlje i 6 katova.

Svaki stan ima loggiu ili terasu koja vizualno povećava prostor stana i omogućava za lijepoga vremena dodatan stambeni prostor, a za lošijih dana stvara dojam svjetlosti i prostranosti. Stambena zgrada je visoke energetske klase A+.

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram