Stil koji vašem ambijentu daje dašak elegancije

Posebno nas raduje kad nam naši dragi zadovoljni kupci pošalju fotografije montiranih sobnih vrata. 

Za stan su odabrana i postavljena sobna vrata izrađena po mjeri: CPL TOPline MATTLINE - L1 s uzorkom hrast ARCTIC, umjerene i prirodne površine.

Radi se o izvanredno jakim vratima s razigranim minimalizmom, koji u interijer unosi mir. Za njih su značajne 3D reljefne površine, koje vratima daju posebnu čar. Sobna vrata imaju zaobljeni reljefni rub i pojačanu ispunu ( cjevasta iverica). 

Vratno krilo izrađeno od cjevaste iverice iznimno je stabilno te omogućava odličnu zvučnu izolaciju. Kao i vratna krila tako i dovratnici imaju zaobljene rubove. Model dovratnika je SMS 14, a ukrasne obloge su širine 65 mm.

Kod ovih vrata izuzetno je tiho i lako otvaranje i zatvaranje. Na vrata su montirane kvake LENA renomiranog proizvođača M.Marcus, modernog izgleda i linija koje su vratima dale elegantnu notu. Postavljene kvake LENA u završnoj obradi su krom satinirane.

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram