Dom  za starije i nemoćne osobe Sisak - Podružnica u Kutini

Predstavljamo vam CPL unutrašnja vrata VISIOline – hrast izbijeljen. CPL vrata su izvanredno jaka, otporna na udarce i za njih su značajne 3D reljefne površine, koje vratima daju poseban čar. 

Ova vrata su odabrana i postavljena u Domu za starije i nemoćne osobe Sisak, Podružnica u Kutini. Površina Doma iznosi oko 1250 m2 a obuhvaća stambeni prostor za 50 korisnika ( 24 spavaonice s kupaonicama), posebne sobe za izolaciju, ambulante, urede, kuhinje, dnevnog boravka, praonice… 

Tvrtka Lipbled Zagreb u ovom projektu isporučila je i montirala unutarnja vrata u prostoru i klizna vrata ( metalni dovratnici u kombinaciji s CPL vratima ). Proizvodi Lipbled izgrađeni su od odabrane kombinacije materijala, koji ističu ljepotu svakog prostora. 

Vrata su montirana na čelične dovratnike koji su dugotrajni, stabilni, nesavitljivi i vratima nude optimalan okvir. Dovratnici se izrađuju na vrhunskoj opremi (CNC) koja osigurava preciznu izradu, a time i kvalitetu proizvoda i visoko su zaštićeni od korozije, što također doprinosi otpornosti na oštećenja. 

Izniman je značaj ovog projekta jer se na području Moslavine već dugi niz godina iskazuje potreba za smještajem starijih i nemoćnih osoba i ovo je projekt koji su stanovnici Moslavine čekali desetljećima. 

 

Izvoditelj radova je HSB-GRADNJA d.o.o. 

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram