O TVRTKI LIPBLED ZAGREB D.O.O.

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera. Stručan kadar u prodaji i inženjeringu, gdje zapošljavamo vrlo iskusne i uspješne inženjere sa dugogodišnjim iskustvom, omogućuje pružanje najkvalitetnije usluge kupcu, od početka planiranja projekta do same realizacije. Stručni monteri nude profesionalnu uslugu od procesa izmjere otvora u objektu do same ugradnje vrata u Vašem domu. 

Realizirali smo brojne projekte u privatnim i javnim objektima, a predstavnici smo velike i poznate drvno-prerađivačke slovenske tvrtke LIP BLED, čija je tradicija poslovanja duga preko 70 godina. Upravo povjerenje ovako velike, poznate i priznate tvrtke u drvno-prerađivačkoj industriji na području čitave regije, dokaz je našeg uspješnog i profesionalnog pristupa poslu, koji se neprestano usavršava i nadograđuje u cilju zadovoljavanja svih potreba tržišta. 

Ukratko o poduzeću LIP BLED d.o.o. Bled Poduzeće LIP BLED d.o.o., Slovenija je najveći izvoznik slovenske drvne industrije. Više od tri četvrtine proizvodnje namijenjeno je izvozu, osobito izvozu na zahtjevno zapadno i srednjeeuropsko tržište. Proizvodnja je na najvišoj tehnološkoj razini, a suradnja s njemačkim tržištem, koja traje više od 30 godina, doprinijela je tome da poduzeće LIP BLED izrađuje visokokvalitetne proizvode, koji su ugodni za korisnike i za okoliš. LIP BLED posebnu pozornost obraća brizi za odgovoran odnos prema prirodi, što dokazuje uporaba materijala ugodnih za prirodu i za ljude. Suvremene tržišne okolnosti sa sve većom konkurencijom poduzeću LIP BLED diktiraju da neprekidno ide u korak sa suvremenim europskim i svjetskim trendovima s uvođenjem poboljšanja u proizvodnju i u razvoj novih proizvoda. 

Rezultat preplitanja suvremene tehnologije i ljudskog dodira su uporabni, estetski i ekološki prihvatljivi proizvodi, koji korisnika razveseljavaju te u njegov dom unose toplinu i ugodu. Poduzeće svojim programima slijedi moderne smjernice, jer u svoje programe unosi stvaralačku raznovrsnost uz nesmanjenu funkcionalnost.

Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram