FOTO: ELITE STUDIO 3D

Sobna vrata Lipbled Zagreb

Stvaranje doma znači i stvaranje ugodnog prostora za život. U interijeru svakog doma jedan od ključnih elemenata su sobna vrata. Kombinirajući ih sa podovima, stubištem, namještajem donose sklad u prostor. Zavisno od modela kojeg izaberete možete pratiti stil uređenja za koji ste se odlučili ili sobna vrata upotrijebiti kao element kojim ćete napraviti odmak od očekivanog.

Osim što su sobna vrata dekorativna, ona ispunjavaju mnoge važne funkcije:

  • toplinsku
  • zvučnu
  • estetsku
  • funkciju provjetravanja i osvjetljenja vašeg interijera

Linije proizvoda

Akcije i obavijesti

Više od 2000 komada vrata dostupno na lageru u Zagrebu!
Pogledaj proizvode
TOPline L1 palisander bijeli - Akcija
Pogledaj proizvode
Easy R27L Akcija
Pogledaj proizvode

Svi proizvodi

Sobna vrata Lipbled - unikatnost vrata i doma

Već od 1948.godine pozorno vršimo odabir drvenog materijala visoke kvalitete koji prepuštamo vještini ljudskog dodira i svakim novim proizvodom stvaramo ugodniji životni prostor,

Unikatni dizajn i kreiranje u skladu s vašim željama ističe iskoristivost kombinacija različitih površina drveta i dodatno oplemenjuje vaš dom intimnošću, raznolikošću, elegancijom i sigurnošću. Na prvi pogled slična vrata razlikuju se u furniru, intarzijama i skladno ističu kombinacije domaćeg i egzotičnog drveta kojeg pretvaramo u prava mala remek-djela u brojnim kombinacijama s obzirom na izbor boja, doradu i detalje.

Izuzetno smo fleksibilni i znamo izići u susret željama i potrebama svojih kupaca, zato je naš asortiman jako poseban i raznolik. Različitost zahtjeva modernih standarda zahtijeva brze prilagodbe, kako u estetskom smislu, tako i u kvaliteti proizvodnje.

Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram