FOTO: ELITE STUDIO 3D

Moderna sobna vrata Lipbled Zagreb

  • Izrada vrata po mjeri
  • Veliki izbor modernih sobnih vrata i dovratnika
  • Izmjera - montaža – dostava

Linije proizvoda

Sobna vrata važan su dekorativni element koji može naglasiti ambijent i individualni stil stambenog prostora. Osim što su dekorativna, vrata vam ispunjavaju mnoge važne funkcije – toplinsku, zvučnu, estetsku, te funkcije osvjetljenja i provjetravanja.

Akcije i obavijesti

Više od 2000 komada vrata dostupno na lageru u Zagrebu!
Pogledaj proizvode
TOPLine Wood
Pogledaj proizvode
Prodaja exponata - Jelovica
Pročitaj više

Imitacija furnira

Vratno krilo od: 86,25 €

Bijelo obojena i lakirana

Vratno krilo od: 102,50 €

Furnirana vrata

Vratno krilo od: 247,00 €

Izrada vrata po mjeri
U svojem radu izvanredno smo fleksibilni i znamo izaći u susret željama i potrebama svojih kupaca, a zato je naš asortiman jako poseban i raznolik. Unikatni dizajn i kreiranje u skladu s vašim željama ističe iskoristivost kombinacija različitih površina drveta i dodatno oplemenjuje vaš dom intimnošću, raznolikošću, elegancijom i sigurnošću. 

Veliki izbor modernih sobnih vrata i dovratnika
Imamo najveću ponudu sobnih vrata i dovratnika u Hrvatskoj. Bez obzira koja vrata odaberete naši dovratnici savršeni su dodatak svakom modelu vrata. Dovratnici se razlikuju u dizajnu, izgledu i širini završnih lajsni. „Futer štok“ ili obuhvatni dovratnik pokriva kompletnu debljinu zida i na taj način se osim vizualnog efekta štite rubovi zida od oštećenja.

Izmjera - montaža – dostava
Obratite se našem stručnom osoblju koje će vam pružiti najkvalitetniju uslugu od početka planiranja projekta do same realizacije. Naši stručni monteri nude profesionalnu uslugu od procesa izmjere otvora u objektu do same ugradnje vrata u Vašem domu.

Briga za okoliš
Posebnu pozornost posvećujemo brizi za odgovoran odnos prema prirodi što dokazuje uporaba materijala ugodnih prirodi i čovjeku te PEFC certifikat. Materijale i proizvode redovito testiramo na priznatim domaćim i međunarodnim institutima i fakultetima.

Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram