Lipbled Zagreb u poslovno skladišnoj građevini LDC INTEREUROPA

Krajem 2022. godine otvorena je poslovno skladišna građevina Logistički distributivni centar INTEREUROPA u industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu, najvećoj poslovnoj zoni u Hrvatskoj.

INTEREUROPA d.o.o. je 17.veljače 2022. ishodila građevinsku dozvolu i po njenoj pravomoćnosti započeta je izgradnja logističko distributivnog centra. Građevina se sastoji od 3 glavne funkcionalne cjeline: visokoregalno skladište, podno skladište i protočno skladište, te pratećih uredskih sadržaja.

Tvrtka Lipbled Zagreb u ovom projektu isporučila je i montirala unutarnja vrata u skladišno uredskim prostorijama ( metalni dovratnici u kombinaciji s CPL vratima – jedan dio uredskih vrata ima i staklo kako bi se dobilo više svjetlosti i dobio dojam prostranosti).

Odabrana su i postavljena CPL unutrašnja vrata TOPline – L1 snježno bijela. CPL vrata su izvanredno jaka, otporna su na udarce i za njih su značajne 3D reljefne površine, koje vratima daju poseban čar

Objekt je projektirao glavni projektant građevine Bojan Jurić, dipl.ing.arh iz tvrtke ARCHITECT JURIĆ d.o.o, iz Splita. Projektant je objekt koncipirao tlocrtno gledajući u obliku slova „L“, orijentacije sjeveroistok – jugozapad, usporedo s javnom prometnicom.

Osnovna namjena građevine je skadištenje i distribucija razne vrste robe, te je pored samog objekta organizacija prometa teretnih vozila unutar parcele od velike važnosti. Izvođač radova na objektu LDC Kukuljanovo bio je GIC GRADNJE d.o.o. Zagreb.

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram