Lipbled Zagreb u projektu mega-logističkog centra

Meridian 16 Business Park privatna je poslovna zona u vlasništvu austrijskih investitora i prostire se na više od milijun četvornih metara, te je jedna od najvećih poslovnih zona u Hrvatskoj. Ova poslovna zona razvija se prema standardima zelene i održive gradnje i ujedno je prvi projekt koji je dobio zlatni DGNB certifikat – međunarodno priznat certifikat za zelenu gradnju, i to za čitav obuhvat poslovne zone.

U posljednje smo vrijeme svjedoci povećane potražnje za skladišnim prostorima. Rast obujma online trgovina i logističko-distributivnih centara uzrokuje dodatnu potrebu za gradnjom novih kapaciteta. Upravo iz tih razloga, tvrtka Log Expert One odlučila je investirati u gradnju velikog logističkog centra na području poslovne zone Meridian 16 u Velikoj Gorici.

Radi se o trenutno najvećoj investiciji u području logistike u Hrvatskoj, ukupne bruto površine od oko 68.600 m², dok su sami objekti površinom trostruko veći od susjednog logističko distribucijskog centra Atlantic Trade grupacije.

U objektima se nalaze skladišni i uredski prostori namijenjeni zakupu a većina prostora je zakupljena već u fazi gradnje od strane renomiranih kompanija i brandova. Glavni izvođač radova je Zagorje gradnja d.o.o., projektanti su: ATP Zagreb arhitekti inženjeri d.o.o dok je stručni nadzor i koordinaciju radila tvrtka Urbani prostor d.o.o.

Tvrtka Lipbled Zagreb u ovom mega projektu isporučila je i montirala unutarnja vrata u skladišno uredskim prostorijama ( metalni dovratnici u kombinaciji s drvenim vratima – jedan dio uredskih vrata ima i staklo kako bi se dobilo više svjetlosti i dobio dojam prostranosti). U ovom logističkom centru nalaze se ugledne tvrtke: Electrolux, Cargo partner, Intercars, Kuehne + Nagel, Phoenix farmacija…

Zahvaljujući predanosti i stručnosti svih članova Lipbleda Zagreb, tvrtka danas ponosno stoji iza svojih referentnih i realiziranih projekata kako u privatnim tako i u javnim objektima.

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram