Luksuzni i moderni stanovi K & T u Krapinskim Toplicama 

Stambena zgrada smještana je na atraktivnoj lokaciji u centru Krapinskih Toplica, u neposrednoj blizini osnovne škole, vrtića te Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.  

Kako bi se maksimalno iskoristio atraktivan oblik parcele, stanovi su projektirani tako da je zgrada maksimalno okružena zelenilom. 

Objekt se sastoji od pet nadzemnih etaža u kojoj je smješteno ukupno 28 stambenih jedinica te jednu podzemnu etažu u kojoj se nalaze garažna parkirna mjesta. Također, zgrada ima i vanjska parkirna mjesta. 

Investitor i izvođač radova je tvrtka MDK Građevinar d.o.o. koja jamči kvalitetu u skladu s najvišim standardima struke. 

Tvrtka Lipbled Zagreb isporučila je i montirala unutarnja sobna vrata iz linije COLORline Easy bijela mat lakirana vrata u tonu RAL 9010. Linije vrata su ravne i glatke s minimalnim zaobljenjima, pa pružaju bezbrojne mogućnosti za uređenje interijera i jednostavno se uklapaju u bilo koji interijer.  

Kvake za sobna vrata se uvijek pažljivo biraju, jer njihova vizualna estetika ima veliki utjecaj na prostor. Ugrađene su kvake renomiranog proizvođača HOPPE: model Utrecht u inox izvedbi.

 

 

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram