Neka bude crveno

Crvena boja privlači pozornost najviše od svih ostalih boja, a poznata je po tome što prvenstveno simbolizira energiju.

Iza nas je još jedan uspješan projekt. Upravo smo završili postavljanje čeličnih dovratnika i vratnih krila u Osnovnoj školi Braća Ribar u Sisku. Dovratnik suhomontažni obuhvatni čelični, plastificiran prema RAL karti 3003, SMS 14 je sa zaobljenim oblogom širine 65 mm, tri metalna nosača panti s tri trodijelna niklana panta, metalni prihvatnik i brtva D12.

Vratno krilo je iz programa HPL i investitor je odabrao crvenu boju FUNDERMAX FH 0210. Vrata su lako održavaju i čiste te su otporna na habanje, vanjska oštećenja i ogrebotine.

Čelični dovratnici ugrađuju se u stanove, trgovačke centre, industrijske i poslovne prostore, bolnice, škole, sportske dvorane, vrtiće, turističke objekte… Imamo dugogodišnje iskustvo u različitim segmentima tržišta, obratite nam se s povjerenjem, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram