Nova kultura življenja u modernoj rezidencijalnoj zgradi - investitor Alfa stan grupa

Lipbled Zagreb u projektu moderne rezidencijalne zgrade Bužanova – Štrigina investitora Alfa stan grupa d.o.o.

Riječ je o stambenom objektu vrhunske kvalitete na lokaciji Bužanova - Štrigina u Zagrebu koji se proteže na 14.232,75 četvornih metara. Projekt je to jednog od najuspješnijih domaćih investitora u rezidencijalnom segmentu građevinarstva, Alfa stan grupa d.o.o., koja već 19 godina podiže razinu izvrsnosti koristeći inovativne, ali i ekološki odgovorne sustave u svojim objektima diljem Zagreba.

U modernoj rezidencijalnog zgradi smješteno je ukupno 69 stanova, a najveći stan se prostire na čak 413,53 četvorna metra. Najmanji stan je kvadrature 38,76 četvornih metara.

Autori projekta Bužanova – Štrigina su Matej Bender i Josip Halapija iz tvrtke PROJEKT MOD d.o.o., dok sve preinake prostora, kao i kompletnu razradu okoliša, fasade i interijera potpisuje arhitektonski tim Alfa stan grupa d.o.o. - Tomislav Barać i Damir Mamić. Stanovi koje su osmislili su inovativni, suvremeni i estetski privlačni, a svakodnevicu čine ugodnom i jednostavnijom. To je ujedno i definicija doma budućnosti. Vodeća konzultanska kompanija za investicije i nekretnine Colliers zbog inzistiranja na kvaliteti u svim aspektima gradnje, na samom početku gradnje 2020.godine uvrstila je projekt Bužanova-Štrigina među projekte najveće kvalitete u pregledu hrvatskog tržišta nekretnina. 

Sobna vrata Lipbled ugrađena u svim stanovima

Sobna vrata važan su dekorativni element koji može naglasiti ambijent i individualni stil stambenog prostora. U ovom objektu, koji karakterizira odmjerena arhitektura čiji je fokus udobnost i kvaliteta stanovanja odabrana su i postavljena vrata Lipbled. Radi se o unutarnjim zaokretnim vratima iz programa TRENDline COLORline MODENA, bijelo obojana poliuretanskom bojom RAL 9003 sa skrivenim niklanim OTLAV pantima i crnim kvakama model LUCE DND by MARTINELLI. 

Klizna vrata su iz programa SLIDEline COLORline MODENA. 

Kupcima stanova ostavljena je i mogućnost individualnog odabira vrata iz mnogobrojnog programa Lipbled prema osobnom ukusu. 

Novi izazov pred tvrtkom Alfa stan grupa d.o.o. je izgradnja jednog od najiščekivanijih inovativnih zdanja u strogom centru glavnog grada, omeđenog ulicama Reljkovićeva i Čanićeva u neposrednoj blizini Trga Francuske Republike.

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram