Novi restoran BURGER KING® u Rugvici

U Rugvici u neposrednoj blizini Designer Outlet Croatia otvoren je restoran Kraljevih Restorana, tvrtke nositelja razvojne franšize, te ukupno osmi BURGER KING® restoran u Hrvatskoj.

Dizajniran je u skladu s novim, modernim i razigranim vizualnim identitetom koji simbolizira posvećenost najvišim standardima okusa i kvalitete hrane, uklanjanju boja, okusa i konzervansa iz umjetnih izvora, kao i odlučnom zalaganju za zaštitu i očuvanje okoliša.

U ovom objektu svjetski poznatog lanca brze hrane Burger King, tvrtka Lipbled Zagreb isporučila je i montirala unutarnja sobna vrata s čeličnim dovratnicima. Proizvodi Lipbled izgrađeni su od odabrane kombinacije materijala, koji ističu ljepotu svakog prostora

Unutarnja sobna vrata su s HPL oblogom vrlo se lako održavaju i čiste te su otporna na habanje, vanjska oštećenja i ogrebotine. Na vratima su postavljeni inox rukohvati, inox zaštita u podnožju vrata te hidraulični zatvarači.

Vrata su montirana na čelične dovratnike koji su dugotrajni, stabilni, nesavitljivi i vratima nude optimalan okvir. Dovratnici se izrađuju na vrhunskoj opremi (CNC) koja osigurava preciznu izradu, a time i kvalitetu proizvoda i visoko su zaštićeni od korozije, što također doprinosi otpornosti na oštećenja.

Svratite u BURGER KING® i uživajte u ugodnom ambijentu i ukusnim obrocima jer se jela u BURGER KING®u za razliku od drugih fast food lanaca pripremaju isključivo po narudžbi.

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram