Petrol prodajna mjesta Helena Zapad i Helena Istok 

Grupa Petrol, drugi najveći opskrbljivač naftnih derivata u Hrvatskoj i jedna od vodećih energetskih tvrtki, otvorila je krajem kolovoza dva suvremeno opremljena te inovativna prodajna mjesta budućnosti na lokaciji Helena Zapad, Donja Zelina ( autocesta A4 ).

Prodajno mjesto Helena Zapad te Prodajno mjesto Helena Istok potpuno su novoizgrađena prodajna mjesta, dodatno obogaćena renomiranim brendom brze hrane McDonald'som koji, uz postojeći Fresh asortiman, pruža cjelovitu gastronomsku ponudu za kupce najrazličitijih ukusa. 

U novim Petrol prodajnim mjestima, tvrtka Lipbled Zagreb isporučila je i montirala unutarnja sobna vrata s čeličnim dovratnicima.

Unutarnja sobna vrata su s HPL oblogom i vrlo lako se održavaju i čiste. Otporna su na habanje, vanjska oštećenja i ogrebotine. Vrata su montirana na čelične dovratnike. Dovratnici se izrađuju na vrhunskoj opremi (CNC) koja osigurava preciznu izradu, a time i kvalitetu proizvoda i visoko su zaštićeni od korozije, što također doprinosi otpornosti na oštećenja. 

Prodajna mjesta Helena Zapad i Helena Istok simbol su Petrolove predanosti ekološki odgovornom poslovanju i pristupu koji će oblikovati budućnost. Sa žarom prema održivosti, Helena Zapad integrira i alternativne izvore energije i najnovije tehnologije, pomažući napretku prema zelenijoj i održivijoj budućnosti.

Izvođač radova na objektima bio je GIC GRADNJE d.o.o. Zagreb.

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram