Poslovna zgrada EDILTEC® u Lepoglavi 

Talijanska tvrtka Ediltec sa sjedištem u Modeni jedan je od vodećih proizvođača u Europi, posebno na polju izolacijskih materijala od ekstrudiranog polistirena. EDILTEC® je kupio zapušteni objekt bivšeg pogona Zagorjepleta u Lepoglavi i nakon preuređenja u njemu je pokrenula proizvodnju. Danas je EDILTEC® prvi proizvođač ekstrudiranih termoizolacijskih (XPS-a) ploča u Hrvatskoj. 

sobna vrata

Izolamont je na objektu EDILTEC-a od početka gradnje novih i rekonstrukcije postojećih objekta uključujući radove niskogradnje, hortikulture i opremanja. Projekat je uspješno priveden kraju. 

sobna vrata

Linije karakteriziraju vrata 

Tvrtka Lipbled Zagreb je u objektu EDILTEC®  u Lepoglavi montirala sobna vrata s poprečnom strukturom VIVACEline F11, orah s umetnutim javorom. Vrata su montirana na čelične dovratnike koji su dugotrajni, stabilni i nesavitljivi. 

Furnirana vrata VIVACEline orah ( umetnuti javor) izražavaju klasičnu eleganciju, izgledaju sjajno i u tamnim i u sunčanim prostorima i odlično se kombiniraju s podom koji je slične sjene i elementima namještaja. 

sobna vrata

Izolamont je građevinska tvrtka koja se bavi izvođenjem radova visokogradnje i niskogradnje. Tvrtku čini tim kvalitetnih stručnjaka koji su podijeljeni u grupe. Podjelom u timove prema grupama građevinskih radova tvrtka Izolamont ima jedan cilj, zaokružiti ciklus radova od početka do završetka gradnje. Jedan od primjera timskog te uspješnog rada tvrtke Izolamont je izvođenje radova na objektu tvrtke EDILTEC® u Lepoglavi. 

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram