Sanacija poslovne zgrade tvrtke DOK-ING 

Tvrtka DOK-ING je inženjerski lider u razvoju i proizvodnji robotskih i autonomnih sustava i opreme za posebne namjene. DOK-ING se bavi integracijom vlastitih inovacija i novih tehnologija, razvija i proizvodi robotske i autonomne sustave za zaštitu ljudskih života i imovine u opasnim okruženjima, prvenstveno za vojnu inženjeriju, NKBR (nuklearno kemijsko biološko i radiološko), krizne situacije, protuterorizam i podzemno rudarstvo.

U projektu sanacije poslovne zgrade tvrtke DOK-ING, industrijski prostori starosti cca 70 godina su pretvoreni u moderne i prozračne urede, uz stručni nadzor DOK-ING-ovih voditelja te suradnju s arhitektima.

Suvremenim detaljima, materijalima, dekoracijama i korištenjem moderne tehnologije kako bi se postigla optimalna energetska učinkovitost i komfor, prostor je dobio duh sadašnjeg vremena.

Tvrtka Lipbled Zagreb isporučila je i montirala unutarnja sobna vrata iz linije COLORline MODENA.  Radi se o vratima s vrhunskom površinskom obradom – siva u tonu RAL-a 7047 s 20% sjaja.

Ovaj projekt primjer je kako se znanje, stručnost i vizija mogu iskoristiti u transformaciji prostora u moderan i funkcionalan objekt.

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram