Zadovoljni kupci su naša najveća motivacija! 

Raduju nas sve vaše povratne informacije, recenzije i poruke, a istovremeno se zahvaljujemo na vašem povjerenju i što ste dio naše uspješne priče.  

Gospođa Ksenija Kovač iz Zagreba odabrala je unutarnja sobna vrata po mjeri iz linije COLORline Easy, bijela mat lakirana vrata u tonu RAL 9010. Ugrađene su kvake renomiranog proizvođača HOPPE: Toulon crna mat, koje su vratima dale elegantnu notu.   

 

Gospođi Kseniji Kovač zahvaljujemo na odličnoj ocjeni na našem Google Business Profilu. „Odlučili smo zamijeniti vrata na kupaonici i sobama, ne standardnih dimenzija i uzeli smo sobna vrata kod tvrtke Lipbled Zagreb. S obzirom na dimenzije trebali smo čekati do 9-og mjeseca, ali imali smo sreće i proizvodnja je isporučila vrata gotovo mjesec dana ranije. Omjer kvalitete i cijene, te vrijeme isporuke svakako je najprihvatljivije u Zagrebu, budući su vrata i štok ne standardne dimenzije. Majstor, g. Ivan koji skida stara i postavlja nova vrata, izuzetno profesionalan, precizan i sve počisti iza sebe. Baš smo zadovoljni! “ 

***** Ksenija Kovač  

Newsletter Form (#6)

Prijavi se na naš newsletter.

Otvori prvi vrata, saznaj više.


Odaberite svoja vrata!

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, kao našu veliku prednost ističemo stručnost i profesionalnost naših zaposlenika, prodavača, projektanata i montera.
KRENIMO
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram